bjugin-hotell
Bjugn hotell romtyper
Bjugn HotellVI TILBYR TRE ULIKE TYPER ROM

Bjugn hotell har 12 enkeltrom, 15 familierom og 1 suite. Alle rommene har eget bad med alle fasiliteter og er ellers innredet med seng, garderobeskap, TV, pult og stol.

På familierommene er det en egen stue med minikjøkken, bord og sovesofa, i tillegg til soverommet. På kjøkkenet har man både kjøleskap, mikrobølgeovn og enkelt kjøkkenutstyr. To av våre familierom er tilpasset rullestolbrukere. Suiten er en større leilighet med mer plass og fullt utstyrt kjøkken. Både familierommene og suiten har fine balkonger, noen med sjøutsikt.

Vi ønsker å tilby funksjonelle romløsninger både for enkeltpersoner og grupper, i tillegg til at vi har muligheter for å leie ut konferansesalen til møter/kurs o.l. eller selskaper. Mat fra cateringfirma kan bestilles på forespørsel, og ellers kan hotellet stille med lett bevertning hvis ønskelig.

Hotellet serverer gratis frokost til alle gjester. Dette er frokostbuffet som serveres i vår spisesal, som også har et uteområde med sitteplasser. I tilknytning til hotellets resepsjon er det også et selskapslokale med bar.

Bjugn hotell enkeltrom

ENKELTROM

Perfekt for deg som vil bo alene

Fra 850,- pr. natt

Julekampanje 21.desember - 1.januar:  kr. 750,- pr natt

Book
Bjugn hotell familierom

FAMILIEROM

For 2-4 personer i dobbeltrom

 Fra 1150,- pr. natt


Julekampanje 21.desember-1.januar:

1-2 pers i dobbeltrom: kr 950,- pr.natt

3 pers i dobbeltrom: kr 1.150,- pr.natt

4 pers i dobeltrom: kr 1.350,- pr.natt

Barn under 12 år - gratis!

 

Book
Bjugn hotell suite

SUITE

For det lille ekstra
Fra 1600,- pr. natt

Book
Bjugn hotell frokost

FROKOST INKLUDERT I OPPHOLDET

Vi serverer frokostbuffet til alle våre gjester, så du skal ha det beste utgangspunktet for å starte dagen. Hotellet ligger svært ideelt til, med nærhet til alt i Bjugn.

Les om hotellet
Bjugn hotell ting å gjøre

BJUGN BYR PÅ MANGE MULIGHETER

Her er det noe for alle!

Finn aktiviteter
Choose your language