bjugin-hotellVåre rom

Bjugn Hotell har 12 enkeltrom, 15 familierom og 1 suite. Alle rommene har eget bad med alle fasiliteter og er ellers innredet med seng, garderobeskap, TV, pult og stol.

På familierommene er det en egen stue med minikjøkken, bord og sovesofa, i tillegg til soverommet. På kjøkkenet har man både kjøleskap, mikrobølgeovn og enkelt kjøkkenutstyr. To av våre familierom er tilpasset rullestolbrukere. Suiten er en større leilighet med mer plass og fullt utstyrt kjøkken. Både familierommene og suiten har fine og romslige balkonger, hvor noen av disse har en flott sjøutsikt!

Vi ønsker å tilby funksjonelle romløsninger både for enkeltpersoner og grupper, i tillegg til at vi har muligheter for å leie ut til møter/kurs o.l. eller selskaper. Mat fra cateringfirma kan bestilles på forespørsel, og ellers kan hotellet stille med lett bevertning hvis ønskelig.

Hotellet serverer gratis frokost til alle gjester. Dette er frokostbuffet som serveres i vår spisesal, som også har et uteområde med sitteplasser. I tilknytning til hotellets resepsjon er det også et selskapslokale med bar. Vi har også et helt nytt treningsrom for våre gjester med en fantastisk utsikt!


Enkeltrom

Perfekt for deg som vil bo alene!

Fra 990,- pr. natt

Familierom

For 2-4 personer i dobbeltrom.

 Fra 1.310,- pr. natt

Barn under 5 år bor gratis! 

Suite

For det lille ekstra.
Fra 1600,- pr. natt

Frokost inkludert

Vi serverer frokostbuffet til alle våre gjester slik at du får det beste utgangspunktet for å starte dagen. Hotellet ligger svært ideelt til, med nærhet til alt i Bjugn.

Hva kan du gjøre i Bjugn?

Her er det noe for alle og enhver!

Her kan du slappe av og nyte god mat, dra på flotte turer, oppleve en rik kultur eller dra på ulike utflukter. 

Treningsrom

Hos oss har du mulighet til å trene på et splitter nytt treningsrom! Her har vi også en fantastisk utsikt og en romslig balkong.