bjugin-hotell
Aktiviteter Bjugn
Bjugn HotellHva kan du gjøre i Bjugn?


HVA SKJER PÅ FOSEN

Bjugn kulturhus: Kulturhuset i Bjugn er et topp moderne bygg tilknyttet Fosen videregående. Her finner du bibliotek, konserter, teater og kafe. Se program for kommende arrangementer her

Fosenhallen: I perioden september-april har Fosenhallen perfekte baner for skøyter, hockey og curling, i tillegg til at det er fotball- og løpebane som kan brukes året rundt. Skøyter kan lånes i hallen, og det er så klart åpent for de som bare ønsker å se på aktivitetene som foregår også!

Bowling: Like i nærheten finner du Bjugn bowling. Her kan de også tilby aktiviteter som shuffleboard, airhockey og biljard, i tillegg til mat- og drikkeservering.

Rafting: Coastrafting tilbyr kundene unike naturopplevelser på ytre deler av Trøndelagskysten. Opplev storhavet og øyrekka i Froan ved Halten fyr, dra på ørnesafari eller skjærgardssafari med muligheter for å se sel på nært hold. Raftingen kan også være en tur til vakre Stokkøya og den kjente strandbaren på Hosnasand, eller en opplevelse av Harbakhula med fakler.

Ski/alpint: Perfekt beliggenhet for skientusiaster, da hotellet har nærhet til flere av Bjugns lysløyper. Det finnes også to små alpinbakker i nærheten, i tillegg til at området utgjør et fint grunnlag for orientering og gåturer.

Gåturer: Bjugn Hotell har mange flotte turområder i nærheten. Utvalget er stort og dermed variasjonene mange. Enten du vil bestige et fjell, ha løpetrening eller bare legge ut på en rolig tur med familien – du finner nok noe som passer. Kopparen og Kamhaugen er to populære destinasjoner, i tillegg til at det finnes flere gapahuker langs flere av løypene. Se en oversikt her