bjugin-hotell
Bjugn HotellHva skjer i Bjugn?


Rundt Bjugn Hotell finner du en rekke aktiviteter både for deg som er aktiv og for deg som ønsker å nyte et avslappet opphold. Spør oss gjerne om du har spørsmål om hva en kan gjøre rundt hotellet!

Kajakkpadling

I Ørland og Bjugn er det mange flotte områder for kajakkpadling og andre sjørelaterte aktiviteter. Her kan leie havkajakk og legge ut nærmest rett utom døra for Bjugn Hotell! 

Aldri drevet med kajakk før? Her har vi også mulighet for kurs.

Fiske til sjøs

Bjugn er et fantastisk sted å fiske, og her kan du også leie en helt egen fiskebåt! En ypperlig aktivitet for både store og små.

Majestetiske Koppar'n

483 m.o.h. raver fjellet Koppar'n over Bjugn. Et fantastisk utsiktspunkt og en fjelltur som passer både for store og små!

Seilbåt

Alltid drømt om å kjøre seilbåt, men aldri fått tida? Det er lite som slår et idyllisk trøndervær mens du seiler i solnedgangen. I Bjugn kan du leie din helt egen seilbåt for en dag eller mer!

Flotte gåturer

Bjugn Hotell har mange flotte turområder i nærheten. Enten du vil bestige et fjell, ha løpetrening eller bare legge ut på en rolig tur med familien – du finner nok noe som passer. Kopparen og Kamhaugen er to populære destinasjoner, i tillegg til at det finnes flere gapahuker langs flere av løypene. 

Fosenhallen

Fosenhallen er en ypperlig arena for de små, men også for de store. Her kan du prøve ut skøyter, hockey, curling, gokart og fotball - for å nevne noe! 

Bjugn kulturhus

Bjugn kulturhus finner du like ved Bjugn Hotell, og her arrangeres en rekke konserter og andre interessante arrangementer.

Coastrafting

Coastrafting tilbyr kundene unike naturopplevelser på ytre deler av Trøndelagskysten. Opplev storhavet og øyrekka i Froan ved Halten fyr, dra på ørnesafari eller skjærgardssafari med muligheter for å se sel på nært hold. Raftingen kan også være en tur til vakre Stokkøya og den kjente strandbaren på Hosnasand, eller en opplevelse av Harbakhula med fakler.

Med ski på beina

Perfekt beliggenhet for skientusiaster, da hotellet har nærhet til flere av Bjugns lysløyper. Det finnes også to små alpinbakker i nærheten, i tillegg til at området utgjør et fint grunnlag for orientering og gåturer.