bjugin-hotell
Bjugn hotell velkommen
Bjugn HotellVELKOMMEN TIL
BJUGN HOTELL

Bjugn hotell ligger sentralt plassert i Botngård som er kommunesenter i Bjugn kommune. I gangavstand fra hotellet finner man butikker/kjøpesenter, idrettshall, skøytehall, bowlinghall, kulturhus, lysløype og fantastiske turområder. Bjugn kommune er en kystkommune med variert landskap. Her finner du alt fra jordbruk og skog, til sjø med badestrender og fjell med flott utsikt og tur- og jaktterreng.

Kommunen har 4759 innbyggere (1.10.2015), og både utvikling og folketall viser at dette er en kommune i vekst. Beliggende på Fosenhalvøya har man dessuten kort avstand med bil/buss både til Ørland (15 min), Åfjord (30 min) og Rissa (45 min). Reisetiden til Trondheim er ca. 1 time og 45 min, uansett om man reiser med buss og hurtigbåt fra Brekstad, eller om man kjører bil og tar ferga Rørvik-Vanvikan.

Hotellet er bygd i 2009 og har fine rom som holder god standard. Vi ønsker å tilby funksjonelle romløsninger både for enkeltpersoner og grupper, i tillegg til at det er muligheter for å leie konferansesalen. Her kan man holde både kurs og møter, eller invitere til selskap av typen bryllup, konfirmasjon, dåp, minnestund o.l. Til dette gjør vi avtaler med cateringselskap slik at vi kan levere mat/drikke og tilby servering av dette hvis ønskelig. Hotellet serverer gratis frokost til alle gjester. I tilknytning til hotellets resepsjon finner du også SCHANCHES Sportsbar. Her sendes overføringer av større sportevent. Lokalet kan også leies ut som selskapslokale.

Ta kontakt i dag – vi vil gjøre vårt beste for å innfri dine behov.

Bjugn hotell frokost

FROKOST INKLUDERT

Frokost er det viktigste måltidet på dagen. Hos oss får du frokost med oppholdet uten tillegg i prisen. Bjugn hotell har også gratis Internett på alle rom.

Romtyper Bjugn hotell

TRE FORSKJELLIGE
ROMTYPER

For de som reiser alene, er to eller flere.

Se rommene
Veibeskrivelse Bjugn hotell

SCHANCHES Sportsbar

I tilknytning til hotellet finner du Schanches Bar. Her er det god stemning og mulighet for å se sportseventer på våre tv-skjermer

Choose your language