bjugin-hotell
Bjugn Hotell

Velkommen til Bjugn Hotell!


Bjugn Hotell ligger sentralt plassert i Botngård i Ørland kommune. I gangavstand fra hotellet finner man butikker/kjøpesenter, idrettshall, skøytehall, bowlinghall, kulturhus, lysløype og fantastiske turområder. Ørland kommune er en kystkommune med variert landskap. Her finner du alt fra jordbruk og skog, til sjø med badestrender og fjell med flott utsikt og tur- og jaktterreng.

Beliggende på Fosenhalvøya har man kort avstand med bil/buss både til Ørland (15 min), Åfjord (30 min) og Rissa (45 min). Reisetiden til Trondheim er ca. 1 time og 45 min, uansett om man reiser med buss og hurtigbåt fra Brekstad, eller om man kjører bil og tar ferga Rørvik-Vanvikan.

Hotellet er bygd i 2009 og har fine rom som holder god standard. Vi ønsker å tilby funksjonelle romløsninger både for enkeltpersoner og grupper. Vi tilbyr også leie for kurs og møter, men også selskap som bryllup, konfirmasjon, dåp, minnestund o.l. Til dette gjør vi avtaler med cateringselskap slik at vi kan levere mat/drikke og tilby servering av dette hvis ønskelig. Hotellet serverer gratis frokost til alle gjester. I tilknytning til hotellets resepsjon finner du også Schanches Sportsbar, hvor vi blant annet sender større sportsevent. For deg som er sporty har vi også et helt nytt treningsrom i 2.etasjen med en fantastisk sjøutsikt!

Ta kontakt i dag – vi vil gjøre vårt beste for å innfri dine behov!

Frokost inkludert

Frokost er det viktigste måltidet på dagen. Hos oss får du frokost med oppholdet uten tillegg i prisen. Bjugn Hotell har også gratis Internett på alle rom.

Tre ulike romtyper

For de som reiser alene, er to eller flere!

Schanches Bar

I tilknytning til hotellet finner du Schanches Bar. Her er det god stemning og mulighet for å se sportseventer på våre TV-skjermer.